Telegram saučešća SCAE

 


Poštovani gospodine Vukčević,

U ime SCAE kao i u svoje lično ime, izjavljujem Vam saučešće povodom tragičnog dogadjaja u kojoj su 44 gradjanina Crne Gore izgubila život. Takodje Vas molimo da izraze našeg saučešća prenesete i porodicama nastradalih, Predsjedniku Crne Gore Filipu Vujanoviću, Predsjedniku Skupštine Ranku Krivokapiću, Premijeru Milu Djukanoviću, kao i svim gradjanima Crne Gore.

Telegram saučešća

Povodom teške saobraćajne nezgode u kojoj su život izgubila 44 gradjanina Crne Gore, želimo da izrazimo naše duboko saosjećanje sa porodicama nastradalih, gradjanima Crne Gore kao i njenim institucijama.

U ovom teškom trenutku za sve nas, iako fizički udaljeni hiljadama kilometara, želimo da naglasimo da gradjani Crne Gore širom Evrope svim svojim srcem i dušom saosjećaju sa porodicama nastradalih te da ovu veliku tragediju, doživljavaju kao i svoju. Ne postoje riječi kojima bi se opisao bol i tuga koja se nakon vijesti o nesrećnom slučaju, uselila i u naše domove. Utjehu nam pruža saznanje da su gradjani Crne Gore pokazali veliku saosjećajnost i solidarnost u momentu kad nam je najteže, pa će u tom duhu i SCAE pokrenuti široku akciju za osnivanjem posebnog fonda diaspore kako bi se pružila pomoć kada je ona i najpotrebnija.

U ime SCAE
Zaim Čelebić,
Generalni sekretar SCAE
BACK TO LIST PRINT TOP